Drakenboot Festival op FacebookDrakenboot Festival op Twitter
 

Meedoen aan het Piushaven Drakenboot Festival 2017?

Drakenboot racen is de ultieme vorm van teambuilding. Het vereist inspanning en vaardigheid van de hele groep. Om te winnen moet jouw team harmonieus samenwerken en het ritme van de drummer goed volgen. Is jouw team klaar voor de start?

Wie kunnen deelnemen? 

Dit jaar kan iedereen een team samenstellen en meedoen: niet alleen bedrijven, maar ook verenigingen, sportclubs of je eigen familie- of vriendengroep! Naast de opwinding van het meedoen voor de deelnemers, is er ook voor bezoekers en kijkers het nodige te beleven op de kade rond de Piushaven.

De teams: groot en klein

De drakenbootraces worden gehouden met boten van 9 of 17 personen. Teams bestaan uit 8 of 16 peddelaars en 1 drummer die het ritme van de slagen aangeeft. Bedrijven kunnen  meedoen met de grote boten, de kleine boten zijn speciaal gereserveerd voor vriendengroepen, verenigingen en sportclubs. Om deel te kunnen nemen moeten alle teamleden minimaal 18 jaar oud zijn. Is jouw team klaar voor de start? Schrijf je team dan nu in om mee te doen aan de races tijdens het Piushaven Drakenboot Festival 2017

winnaars drakenboot festival 2012

Volg ons op facebook