Drakenboot Festival op FacebookDrakenboot Festival op Twitter
 

Meedoen aan het Piushaven Drakenboot Festival ?

Drakenboot racen is de ultieme vorm van teambuilding. Het vereist inspanning en vaardigheid van de hele groep. Om te winnen is het zaak dat jouw team harmonieus samenwerkt en het ritme van de trommelaar goed volgt. Dit alles in een sportieve omgeving vol met gezelligheid en ruim 400 andere enthousiaste deelnemers, op 1 van de mooiste locaties van Tilburg.


Wie kunnen deelnemen? 

Ook dit jaar kan iedereen een team samenstellen en meedoen: niet alleen bedrijven, maar ook verenigingen, sportclubs of je eigen familie- of vriendengroep!


De teams: groot en klein

De drakenbootraces worden gehouden met boten van 9 of 17 personen. Teams bestaan uit 8 of 16 peddelaars en 1 trommelaar die het ritme van de slagen aangeeft. Bedrijven doen mee in de competitie met de grote boten, de kleine boten zijn speciaal gereserveerd voor vriendengroepen, verenigingen en sportclubs. Natuurlijk regelen wij de drakenboten! Om deel te kunnen nemen moeten wel alle teamleden minimaal 18 jaar oud zijn.

Heeft  jouw team zijn zinnen gezet om de titel van 2019 binnen te halen? Schrijf je team dan nu in om mee te doen aan de drakenbootraces tijdens het Piushaven Drakenboot Festival.

Inschrijven kan tot 24 augustus 2019 maar LET OP, VOL=VOL

Er is een maximum aantal races dat we kunnen varen tijdens het festival en dus is er ook een maximum aantal teams. Gezien het succes van afgelopen jaren, diverse teams die zich reeds hebben aangemeld om hun revanche te halen voor vorige jaar en de informatieaanvragen tot nu toe, raden wij je aan om snel in te schrijven.

Aanmelden kan heel makkelijk via piushavendrakenbootfestival.nl/meedoen/inschrijven

 

 


winnaars drakenboot festival 2012

Volg ons op facebook